Colier handmade - agate dantela si perle cultura (cod1043)

170 LEI

Colierul handmade este un accesoriu unicat, realizat manual din agate dantela fatetate și înfrumusețat cu trei perle naturale de cultură plasate elegant în mijloc. Agatele dantelă, cu fațetele lor strălucitoare, adaugă o notă sofisticată și un joc de lumini captivant, reflectând lumina într-un mod unic și elegant. Perlele de cultură, cunoscute pentru frumusețea lor delicată și strălucirea lor iridescentă, adaugă un farmec subtil și o eleganță clasică acestui colier.
Perlele naturale de cultură, amplasate central, aduc un element clasic și rafinat, contrastând minunat cu textura bogată a agatelor. Acest colier este perfect pentru a adăuga un strop de eleganță și rafinament oricărei ținute, fie că este vorba de o ocazie specială sau de un eveniment cotidian.
Perlele folosite sunt de culoare crem, cu un diametru intre 9 si 12 mm, fiind riguros selectionate pentru a se potrivi perfect in designul colierului. Acestea sunt prinse una cate una, manual, folosind un fir de sarma de otel siliconata fina si rezistenta.
Colierul are o forma clasica, un rand de agate si perle la baza gatului, si este finalizat cu inchidere tip lobster, pentru o inchidere sigura.
O astfel de bijuterie poate fi purtata cu mandrie la evenimente deosebite sau poate fi un cadou deosebit pentru o persoana speciala. Fiecare colier este unic, datorită variabilității naturale a pietrelor de agate și a perlelor, oferindu-vă un accesoriu cu adevărat original.

Colier handmade, la baza gatului, realizat din agate dantela mov fatetate (6 mm), perle de cultura naturale- forma neregulata (9~12 mm), bile otel inoxidabil (2 mm, 5 mm), elemente metalice. Inchidere tip lobster din otel inoxidabil.
Lungimea desfasurata - 44 cm.

* Produs unicat *


Tip produs: Nou

Materiale: agate, bile inox, inchidere lobster otel inoxida, otel inoxidabil, perle, perle cultura, perle naturale

Dimensiuni: 44 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Fara comentariu

    07.02.2024