Set salopete 1-3 luni (56-62 cm) - Liloo

29 LEI32 LEI

Salopetele confortabile cu maneca lunga cu manusi si pantaloni cu botosei sunt confectionate din bumbac de calitate superioara, moale si confortabil. Acestea sunt concepute special pentru bebelusi, fiind utile din prima lor zi de viata si pana la 6 luni.

Setul contine 3 salopete, una albasta uni, una alba uni si una alba cu imprimeu model jucarii transport. Fabricate in Romania din bumbac 100% tip rib - un material fin, realizat in conformitate cu Standardul 100 Oeko-Tex, indeplinind toate normele de siguranta si calitate din domeniul textilelor.

Manusile salopetelor pot inlocui clasicile manusi de nou nascut, ce au rolul de a proteja bebelusul de frig dar si de zgarieturile pe care acesta si le poate face involuntar.

Practice, usor de imbracat si de schimbat - model cu deschidere frontala si pe picior.

Primul proprietar, salopetele sunt putin folosite. Sunt in stare foarte buna, doar salopeta alba are banda de la gat putin mai inchisa la culoare, nu am folosit inalbitor si si-a schimbat putin culoarea la spalat.

Au fost spalate si dezinfectate dupa ultima purtare, astfel ca vor fi livrate curate. Fiind destinate unei varste mici, recomand inainte de purtare sa le mai spalati o data cu detergentul dumneavoasta preferat, pentru siguranta micutului.


Tip produs: Utilizat

Materiale: bumbac 100

Dimensiuni: 1-3 luni / 56-62 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Revolut